Изложението за новости в управлението на околната среда в Международния Експо център София

01.02.2020 / 12:31

Енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници (ЕЕ И ВЕИ), Smart Cities и Save the Planet се обединяват в seeSUSTAINtec - изложение и форум за устойчиви технологии за Югоизточна Европа

7-9 април 2020 г., Международен Експо Център, София

 

Ново начало

С удоволствие ви информираме, че ЕЕ & ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities се обединяват в нов бранд seeSUSTAINtec. Зад него стоят над 15 години целенасочена работа и експертен опит. Решихме, че сега е точният момент да разширим границите с нови акценти, които успешно ще се допълват с така актуалните теми Енергия, Отпадъци и Интелигентни градове, които ще се запазят като самостоятелни секции. Несъмнено всичко около нас е свързано - промените в климата, замърсяването на околната среда, изчерпването на ресурсите. А пазарът на екотехнологии се разраства като противодействие на това, което се случва.

 

Знаем, че най-важното за нашите клиенти и партньори е качеството на контактите и оптимизиране на времето. И за да сме по-градивни, подобрихме част от услугите, които ще помогнат на бизнеса да се позиционира още по-добре в съответните сегменти.

 

Със seeSUSTAINtec целим да постигнем добрия „ефект на доминото“ – събитието да бъде място за популяризиране на по-широк спектър от решения, услуги и добри примери, да провокира по-силен интерес у потребители и инвеститори за устойчива промяна.

https://viaexpo.com/bg/see_sustain_tech
 
 

Copyright © 2008-2020 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев