ГЛАС ЗА ОЕАНА - да направим така, че гласът ни да бъде чут!

23.08.2018 / 10:19

Във връзка със предстоящите Европейски избори през 2019 г, Фондацията "Сърфрайдер" желае да насърчи европейските граждани да "дадат своя глас" за океана, като дадат своите отговори в настоящата консултация: ГЛАСУВАНЕ ЗА ОЕКАНА. Отговорите от консултацията ще бъдат събрани и обобщени в края на 2018 г. и ще позволят да се даде тласък на новите европейски регламенти и да се постави защитата на океана в центъра на кампанията. Всяко участие ще бъде определящо!

Гласът за океана обхваща 8 въпроса, свързани с океана, които са от решаващо значение за океаните и за цялото общество: от замърсяването на водите до използването на природните ресурси, управлението на крайбрежието и образованието.

Призоваваме всички участници, ангажирани в борбата за устойчиво общество, което зачита екосистемите и хората, да разпространява кампанията и да даде своя глас по време на консултацията. Заедно бихме могли да използваме тази консултация като истински лост за хилядите гласове на гражданите, които да бъдат чути!

Тук е връзката на онлайн консултациите на български език (консултацията съществува на 6 езика): http: //bg.vfto.surfrider.eu/

 

Кампанията Глас за океана позволява на всеки гражданин да се запознае с основните проблеми, касаещи защитата на океана, като използва образователни инструменти, адаптирани към неговите познания.

http: //bg.vfto.surfrider.eu/
 
 

Copyright © 2008-2019 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев