Форум - Използване на отпадъците като ресурс

4LSG_CESME
01.04.2018 / 12:34

Четвърти Дискусионен Форум

 

На 29 март 2018 г. , като част от международното изложение за иновативни практики в околната среда Save the Planet в ИнтерЕкспо Център, София , се проведе 4та среща на Местната Група за подкрепа и заинтересовани страни по Проект CESME - Кръгова икономика за МСП. Срещата беше акцентирана върху използването на отпадъците като ресурс и най вече за възможностите на Клъстерите да допринасят за индустриалната симбиоза; използването на текстилни отпадъци като ресурси и др.

В срещата взеха участие:

- г-жа Ася Добруджалиева - Председател на УС на АСЕКОБ и в качеството си на представител на Фондация Подслон за Човечеството София с темата: Трудности при използване нa текстилните отпадъци за промишлени цели.

г-жа Геновева Христова-Мъри, Председател на УС на Българския мебелен клъстер с темата: ЗАЩО Български Мебелен Клъстер? Успешен пример за индустриална симбиоза.

Г-н Антон Гичев - Оперативн Директор на „Хюманита” с темата: Модел за пълно оползотворяване на изхвърляния текстил – сортиране, преработка и рециклиране на текстил.

г-жа Ирена Петкова , Директор на РИОСВ София с темата: Административни мерки за подкрепа на МСП в процеса на прилагане на Кръговата икономика.

г-жа Йоана Илиева, фирма ДатаМплант престави възможнсостите на новосъздаден B2B инструмент за подобряване възможността за сътрудничество между МСП за използване на отпадъците като ресурси.

Още снимки от новината

4LSG_CESME_2
4LSG_CESME_3

 

 
 

Copyright © 2008-2019 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев