Ефективното използване на ресурсите в туристическия сектор.

30.06.2018 / 00:28

На 13 септември, 2018 г. в София, залата на Министерството на околната среда и водите, бул. "Мария Луиза", ще се проведе семинар на тема - Ефективното използване на ресурсите в туристическия секцтор.

Цел на семинара:

✓ Да се създаде възможност за работа в мрежа и да се ангажират организации за подпомагане на бизнеса и посредничество от България и други страни като се включат в дейности свързани с ресурсната ефективност и кръговата икономика.

✓ Да се засили информираността на българските организации-посредници за подпомагане на бизнеса (включително такива, които се занимават изключително с екологични теми и ресурсна ефективност, тези които имат (потенциални) цели и отговорности в тази насока, както и организациите в туристическия сектор по отношение на инициативи и мерки за ефективно използване на ресурсите.

✓ Да се привлекат посредници за подпомагане на бизнеса от публичния и частния сектор, отговорните фактори за политиките в областта на ефективното използване на ресурсите и кръговата икономика.

✓ Да се изгради капацитет за ефективното използване на ресурсите, да се споделят знания и опит по прилагане на програми за ефективно използване на ресурсите и постигане на ресурсни и финансови спестявания.

✓ Събитието трябва да предизвика участниците да се замислят за това как една фирма/или други оператори могат да измерят и постигнат потенциала си за ефективно използване на ресурсите, да разберат проблемите, пред които са изправени. Събитието трябва да бъде интерактивно и да се съсредоточи върху повишаване на знанията.

Организатор: Technopolis Group (Франция / Белгия), АСЕКОБ (България)

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2019 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев