Първи етап от обучение на медиатори в сферата на екологията и опазването на околната среда

LOGO III
06.03.2018 / 13:34

Сдружение „Асоциация на еколозите от общините в България“ и Сдружение „Инициативи и иновации“ имат удоволствието да ви поканят на 15.03.2018г. от 09.30 ч. в гр.Пловдив, бул.„Марица” № 154 А, партерен етаж в зала „Лимакон“ http://limacon.bg/contact-us/, където ще се проведе Информационен ден - първи етап от обучение на медиатори в сферата на екологията и опазването на околната среда. Информационният ден има за цел да популяризира целта и дейностите по проекта, както и да формира дискусия и обратна връзка по темата за медиацията. Поканени са вписаните медиатори в Единния регистър към Министерство на правосъдието, еколози, както и други представители на обществеността и заинтересовани страни.

 

По време на втория етап, за който ще бъдете отново поканени, е предвидено двудневно специализирано обучение, с фокус в областта на екологията и опазване на околната среда, където ще бъдат засегнати спецификата на подобни спорове, обсъждания, анализи и предложения за законови промени. На завършилите обучението ще бъдат издадени сертификати.

 

Информационните дни и последващите обучения ще се проведат в градовете София, Пловдив, Велико Търново и Варна и са част от дейностите по договор за безвъзмездна финансова помощ BG05SFOP001-3.003-016 - „Ефективната медиация в областта на екологичните спорове, адекватен способ за граждански контрол и подпомагане реформата в съдебната система“ по Процедура BG05SFOP001-3.003 „Граждански контрол върху реформата в съдебната система" по Оперативна програма „Добро управление“.

Към настоящата покана, като прикачен документ, ще намерите програмата за предстоящия информационен ден и заявка за участие (може да бъде попълнена и на адрес: https://goo.gl/forms/nLb3cnYQqotXvSKH2

 

Предварително благодарим за вашето участие!

 

Моля, да имате предвид, че местата са ограничени и следва да заявите вашето участие до 13.03.2018г. на: e-mail: bamee@bamee.org

За допълнителни въпроси може да се свържете с Любов Петкова на тел. 0882276 470.

Прикачени файлове към новината

Pokana [188KB]
https://goo.gl/forms/CHCORnkJxM01t5jJ2
 
 

Copyright © 2008-2019 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев