Полезни теми и решения за българските общини

11.02.2016 / 08:33

От 5-ти до 7-ми април София ще бъде домакин на 12-то издание на изложенията и конференциите ЕЕ и ВЕ (eнергийна ефективност и възобновяема енергия), Smart Cities (интелигентни градове) и Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране).

Ще бъдат разгледани темите:

 

· Източници на финансиране от европейските фондове за конкурентоспособност; Централизирано отопление; Геотермална енергия; Пасивни сгради; Модернизиране на търговски центрове с цел намаляване на тяхната консумация на енергия;

 

· Предизвикателства пред бъдещите градове; Аспекти на националната политика в ИТ; Зелени иновационни решения; Нови перспективи за българските общини; Бъдещи интернет приложения в градовете, транспорта и логистиката; Реализирани проекти за интелигентни градове в българските общини

 

· Рециклирането на пластмасови отпадъци; Технология за очистване на димни газове; Разрушаване на сгради и рециклиране на строителни отпадъци; Как да превърнем отпадъците в ресурс в секторите храни и напитки, селско стопанство и дървообработване.

 

Представителите на общини имат 40% отстъпка. За да я получите, когато си правите регистрацията, моля отбележете, че сте от държавни и академични среди.

Програма ТБО - http://viaexpo.com/bg/pages/program
Програма - ЕнЕф - http://via-expo.com/bg/pages/program-2016
Програма ИнтелСити - http://viaexpo.com/bg/pages/program-2016-smart-cities

 
 

Copyright © 2008-2018 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев