XLV-та Национална Асамблея и Общо събрание на АСЕКОБ

22.10.2015 / 23:37

Предстои провеждането на четирдесет и петата Национална Асамблея и Общо събрание на Асоциацията на еколозите от общините в България (АСЕКОБ). Тя ще се състои в периода 25-27 ноември 2015 г. в хотелски комплекс „Калина Палас“, гр. Трявна. Посветена е на седмото издание на Европейската седмица за намаляване на отпадъците – ЕСНО 2015. На нея ще бъдат разгледани редица въпроси, касаещи управлението на отпадъците, въздуха, водите и биологичното разнообразие. Ще представим успешно реализирани инвестиционни проекти в областта на управлението на отпадъците и водите.

В тази връзка, искаме да поканим представители от структурните направления по опазване на околната среда от общините, да се включат в Асамблеята, да коментираме и други добри практики и някои нови проекти, които планирате или осъществявате в момента.

И на тази Асамблея очакваме да присъстват над 150 общински еколози, специалисти от държавни институции, представители на НПО, кметове на общини и журналисти. Ще можем да обсъдим с колегите от Министрество на околната среда и водите тяхното виждане по отделните теми и да споделим, като колеги, своя опит и добри практики

Прилагаме дневен ред на срещата и покана до кметовете на общини.

Прикачени файлове към новината

покана [602KB]
заявка [58.0KB]
 
 

Copyright © 2008-2018 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев