ЕСНО награди 2014

05.04.2015 / 15:08

На 24 март 2015 г., журито на Европейската седмица за намаляване на отпадъците (ЕСНО) се събра в Брюксел, за да се определи финалистите и победителите за наградите ЕСНО 2015.

Представяме Ви всички финалисти, както и повече подробности за избора и журито в това прессъобщение за финалистите на ЕСНО наградите: www.ewwr.eu/en/misc/press . Бихме искали също така да се използваме тази възможност, за да Ви информираме и поканим най-сърдечно на двудневното събитие за кръгова икономика и устойчивото управление на ресурсите на 27-28 май 2015 в Будапеща, където ще се състои и церемонията по награждаването.

Тази годишна церемония за ЕСНО наградите е събитие, осъществявано за да бъдат представени и възнаградени най-изявените дейности, извършвани във всяко ЕСНО издание. По едно действие от всяка от следните категории бива наградено: Администрация /публична институция, Асоциация/ НПО, бизнес / индустрия, учебно заведение, отделен гражданин, както и други организации или лица, извън посочените категории.

Журито се състои от изявни личности от областта на околната среда, които са признати на европейско ниво, както и специалисти в областта на управлението на отпадъците. От всички действия, които националните ЕСНО координатори са представили за кандидатстване за ЕСНО наградите, по три действия от всяка категория биват номинирани за финалисти.От тези тримата финалисти от всяка категория, едно действие се избра за победител от журито на ЕСНО наградите. Победителите ще бъдат обявени на церемонията на 27 май 2015 г. в Будапеща!

За нас е чест, че и тази година имаме номиниран участник - Първа Частна Математическа Гимназия и Частно начално училище „Питагор“ с кампанията „Рециклираме – мислим в „зелено“. Да им пожелаем успех!

www.ewwr.eu/en/misc/press
 
 

Copyright © 2008-2018 АСЕКОБ - България | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев